و ما أرسلناك إلّا رحمة للعالمين
مقصود باغ و لاله و حور و قصور نیست... اهـل بهشت را سـر کوی تو مقصد است... پیش از هبـوط آدم و حـوا بـه خط نور... دست خدا نـوشت: محمّد مؤیـد است... به نام خداي محمد (ص)...خداي يكتاي بي همتا! خدايي كه ارسل رسوله بالهدي و دين الحق... وبلاگ حاضر قدميست در جهت خدمت به خاتم الانبيا، پيامبر روح و رحمت از سوي حقير كه عشق و محبت ايشان را در دلم پرورده ام. قرآن كتاب نور است. كتاب تبيان و هدايت و كلام معشوق ازليست. سعي برآن دارم اين دو رحمت و نعمت بزرگ خلقت (قرآن و رسول) را پا به پاي هم سپاس گويم و شايد اين وبلاگ راهي براي شكرگذاري آن باشد. اميد كه رضايت خدا را دربرگيرد. التماس دعا از همه ي عزيزان بازديدكننده
آخرین مطالب
<-PostTitle->
آرشیو مطالب
هفته اول اسفند 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
تعدد زوجات دردانه ي خدا در قرآن

يَأَيُّهَا النَّبىِ‏ُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ الَّتىِ ءَاتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَ مَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَيْكَ وَ بَنَاتِ عَمِّكَ وَ بَنَاتِ عَمَّتِكَ وَ بَنَاتِ خَالِكَ وَ بَنَاتِ خَلَتِكَ الَّتىِ هَاجَرْنَ مَعَكَ وَ امْرَأَةً مُّؤْمِنَةً إِن وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبىِ‏ِّ إِنْ أَرَادَ النَّبىِ‏ُّ أَن يَسْتَنكِحَهَا خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ  قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فىِ أَزْوَاجِهِمْ وَ مَا مَلَكَتْ أَيْمَنُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ  وَ كاَنَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا؛[احزاب/50] اى پيامبر! ما همسران تو را كه مهرشان را پرداخته‏اى براى تو حلال كرديم، و همچنين كنيزانى كه از طريق غنايمى كه خدا به تو بخشيده است مالك شده‏اى و دختران عموى تو، و دختران عمّه‏ها، و دختران دايى تو، و دختران خاله‏ها كه با تو مهاجرت كردند (ازدواج با آنها براى تو حلال است) و هر گاه زن با ايمانى خود را به پيامبر ببخشد (و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پيامبر بخواهد مى‏تواند او را به همسرى برگزيند امّا چنين ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه ديگر مؤمنان ما مى‏دانيم براى آنان در مورد همسرانشان و كنيزانشان چه حكمى مقرّر داشته‏ايم (و مصلحت آنان چه حكمى را ايجاب مى‏كند) اين بخاطر آن است كه مشكلى (در اداى رسالت) بر تو نباشد (و از اين راه حاميان فزونترى فراهم سازى) و خداوند آمرزنده و مهربان است.

بقيه در ادامه... فك كردين الكيههههههه؟ 


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
حكايت ششم و هفتم : خيانت در امانت!نه! / دخترداري

رفتار نيك با همسايه

هر روز كه از خانه بيرون مي آمد، همين آش و همين كاسه بود. داستان همان داستان روز قبل... زباله و خاكروبه و سنگ و چوب... يك بار هم كه شكمبه گوسفند. بد همسايه اي بود اين يهودي. حالا هم كه سخت بيمار شده بود و در بستر افتاده بود.

ـ ديدم چند روزي است، پيدايت نيست. گفتند بيماري. آمدم حالت را بپرسم!

به همين سادگي. ايمان آورد؛ يهودي ايمان آورد.

***

مبارزه با جهل

بلند مي شد؛ تمام قد. آن زماني كه عرب از دختردار شدن روسياه مي شد و آنها را زنده به گور مي كرد، او جلوي پاي دخترش بلند مي شد، تمام قد.

هرگاه مژده دختردار شدنش را مي دادند، چهره اش باز مي شد و مي گفت: ريحان است و دسته گل. روزي اش نيز با خداست.

-----------------------------------------

بحارالانوار

asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
قرآن عاشق پيامبر

جمله ي زير از يه مقاله ي خيلي خوبه كه آياتي رو كه در تكريم پيامبر اكرم هس  جمع آوري كرده. من جاي شما باشم همه شو ميخونملبخند

 

اين ذاكر اهل بيت (ع) بعثت براي تمام بشريت را از ويژگي‌هاي ذكر شده در قرآن براي پيامبر (ص) دانست و افزود: آيه 28 سوره سبا يعني وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا كَافَّةً لِّلنَّاسِ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ مبيّن همين موضوع است.


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
اوصاف پيامبر اكرم ص در قرآن

 

در قرآن كريم، اوصاف فراواني براي پيامبر اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ ذكر شده است كه به بخشي از آنها با ذكر آيه ها اشاره مي كنيم:

1. شاهد(گواه)، مبشر(بشارت دهنده)، نذير(انذار دهنده)، داعي الي الله (دعوت كننده به سوي خدا)، سراج منير(چراغ روشنايي دهنده).

2. ............


ادامه مطلب
asemooniii | - دوشنبه 1391/10/18
+ (0) نظر
نام هاي پيامبر اكرم در قرآن

 

1 ـ «محمد ـ صلي الله عليه و آله ـ»

 

«وَاْلَّذينَ آمَنوا وَ عَمِلوُا الْصالِحاتْ وَ آمَنواْ بِما نُزِّل عَلي مُحَمَّدٍ وَ هُوَ اْلْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ كَفَّرَعَنْهُمْ سَيْئاتِهِمْ وَ اَصْلَحَ بالَهُمْ»

 

در آيات ديگري نيز اين نام ذكر شده است كه عبارت اند از: سوره آل عمران (2) آيه 144، سوره احزاب (33) آيه 40، سوره فتح (48) آيه 29.

 


بقيه رو  در ادامه ي مطلب ببينيدلبخند



ادامه مطلب
asemooniii | - دوشنبه 1391/10/18
+ (0) نظر
با يار مهربان 1

كتابي كه امروز ميخوام براتون معرفي كنم اسمش: أخلاق النبي (ص) في القرآن و السنة، از احمد بن عبدالعزيز حداد در سه جلد هست

نويسنده ، مصادر اخلاق از نگاه قرآن را بررسي كرده است. وي سپس خلق و خوي پيامبر اسلام(ع) را در زمينه‌هاي گوناگون فردي، خانوادگي و اجتماعي با استناد به آيات و روايات برشمرده و مكارم اخلاق آن حضرت را نمايانده است. همچنين آثار و فوايد اخلاق و رفتار پيامبر را در زمان حيات و بعد از حيات ايشان بررسي كرده و تأثير شگرف آن را در به انجام رساندن رسالت الهي روشن ساخته است. اين كتاب در حقيقت بيانگر نظام اخلاقي اسلام است كه پيامبر اكرم تجسم عيني آن مي‌باشد.

البته اينم بگم كه زبان كتاب عربي هست و نميدونم ترجمه  هم داره يا نه. اما به نظرم خيلي كتاب خوبي باشخ كسايي كه علاقه مندن در زمينه ي اخلاق قراني پيامبر مطالعه كنن حتما گزينه ي خوبي هست. باور كنين خوندن كتاباي عربي سخت نيست فقط يكي دوبار رجوع به فرهنگ لغات ميخواد تازه عربيتونم پيشرفت ميكنه

با يه تير دو نشون ميزنييييييييينلبخندآرام چي از اين بهتر؟

asemooniii | - دوشنبه 1391/10/18
+ (0) نظر
اطلاع رسانيييييييييي

سلااااااااام به همه ي خواهر برادراي گلم(خواهرا مقدمن واسه همين اول اونارو گفتمخنده)

خواستم بگم تو سال هاي اخير كه همه ديگه زياد پروپاي اينترنت و دنياي مجازي ميپيچن وظيفه ي من و شما اينه كه از طريق وبلاگ و سايت و هر روشي كه از پسش برميايم  زمينه ي محكم كردن اعتقادات رو با بيشتر كردن علم و دانش و اطلاعات و معرفت و ... فراهم بكنيم. واسه همينم خواستم اين وبلاگ رو داشته باشم تا به نوبه ي خودم بلكه انجام وظيفه كرده باشم.

و اما يه چيزي كه ميتونه مشوق خوبي در اين زمينه باشه شركت تو مسابقه ي كنگره ي وبلاگ نويسي پيامبر اعظم هس كه بنرشو تو گوشه موشه هاي وبلاگ گذاشتم. پيشنهاد ميكنم از دستش ندين ضمنا وقتش تا 20 همين ماهههههه

ملتمس دعاهاتونملبخند

asemooniii | - يکشنبه 1391/10/17
+ (1) نظر
ادامه ي شعر1

اين شعر اونقدر به دلم چسبيده نميتونم ادامه شو نذارملبخند

جنتي از همه‌ي عرش فراتر داري

تو كه در دامن خود سوره‌ي كوثر داري

 

ديدن فاطمه ات ديدن وجه الله است

چه نيازي است كه تا عرش قدم بر داري

 

جذبه‌ي چشم تو تسخير كند عالم را

در قد و قامت خود جلوه‌ي محشر داري

 

عالم از هيبت تو، شوكت تو سرشار است

اسداللهي چون حضرت حيدر داري

 

حسنين اند روي دوش تو همچون خورشيد

 جلوه‌ي نورٌ علي نور ، مكرر داري

 

اهل بيت تو همه فاتح دل ها هستند

روشني بخش جهان، قبله‌ي دنيا هستند

 

اي كه در هر دو سرا صبح سعادت با توست

رحمت عالمي و نور هدايت با توست

 

چشم اميد همه خلق و شكوه كرمت

پدر امتي و اذن شفاعت با توست

 

با تو بودن كه فقط صرف مسلماني نيست

آنكه دارد به دلش نور ولايت، با توست

 

بي ولاي علي اين طايفه سرگردانند

دشمني با وصي ات، عين عداوت با توست

 

بايد از باب ولاي علي آيد هر كس

در هواي تو و در حسرت جنت با توست

 

سالياني ست دلم شوق زيارت دارد

يك نگاه تو مرا بس، كه اجابت با توست

 

كاش مي شد سحري طوف مدينه آنگاه

نجف و كرب و بلا و حرم ثارالله


asemooniii | - يکشنبه 1391/10/17
+ (0) نظر
معراج

 

در سال دهم بعثت "معراج " پيغمبر اكرم (ص ) اتفاق افتاد و آن سفري بود كه به امر خداوند متعال و به همراه امين وحي (جبرئيل ) و بر مركب فضا پيمايي به نام "براق " انجام شد. پيامبر (ص ) اين سفر با شكوه را از خانه ام هاني خواهر امير المومنين علي (ع ) آغاز كرد و با همان مركب به سوي بيت المقدس يا مسجد اقصي روانه شد، و از بيت اللحم كه زادگاه حضرت مسيح است و منازل انبيا (ع ) ديدن فرمود. سپس سفر آسماني خود را آغاز نمود و از مخلوقات آسماني و بهشت و دوزخ بازديد به عمل آورد، و در نتيجه از رموز و اسرار هستي و وسعت عالم خلقت و آثار قدرت بي پايان حق تعالي آگاه شد و به "سدرة المنتهي " رفت و آنرا سراپا پوشيده از شكوه و جلال و عظمت ديد. سپس از همان راهي  كه آمده بود به زادگاه خود "مكه " بازگشت و از مركب فضا پيماي خود پيش از طلوع فجر در خانه "ام هاني " پائين آمد.

به عقيده شيعه اين سفر جسماني بوده است نه روحاني چنانكه بعضي  گفته اند. در قرآن كريم در سوره "اسرا" از اين سفر با شكوه بدين صورت ياد شده است : سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ ﴿۱﴾"منزه است خدايي كه شبانگاه بنده خويش را از مسجد الحرام تا مسجد اقصي كه اطراف آن را بركت داده است سير داد، تا آيتهاي  خويش را به او نشان دهد و خدا شنوا و بيناست ". در همين سال و در شب معراج خداوند دستور داده است كه امت پيامبر خاتم (ص ) هر شبانه روز پنج وعده نماز بخوانند و عبادت پروردگار جهان نمايند، كه نماز معراج روحاني مومن است . *


بر نهاده ز بهر باغ قدم               پاي بر فرق عالم و آدم

دو جهان پيش همتش به دو جو          سر ما زاغ و ما طغي بشنو

قامت عرش با همه شرفش               ره ي پيش ذروه شرفش

بر نهاده خداي در معراج             بر سر ذاتش از لعمرك تاج *

--------------

*: tebyan.net

*: سنايي ص 55


 

  


asemooniii | - يکشنبه 1391/10/17
+ (0) نظر
حكايت دوم

بعضي از مردم مدينه، احترام پيامبر (ص) را نگه نمي داشتند، گاهي آن حضرت را با حرف هايشان آزار مي دادند و گاه با رفتار بدشان، قلبش را مي رنجاندند، اما يك كار بين آن ها خيلي زياد شده بود. آن ها هر وقت پيامبر خدا (ص) را مي ديدند، صدايش مي زدند: «يا محمد!» يا مي گفتند: «اي پسر عبدالله!»

يا اسم ها و لقب هاي ديگر ايشان را در حرف هايشان به كار مي بردند. خداوند از اين كار آن ها خشنود نبود، چون پيامبر بزرگ و مهربانش، از بهترين بندگانش به حساب مي آمد.

روزي خداوند آيه اي (1) به پيامبر(ص) وحي كرد. خداوند در آن آيه، به مردم امر كرد كه ديگر پيامبر (ص) را به اسم صدا نزنند، بلكه بگويند: «يا رسول الله!»

فاطمه نگران شد، چون او هميشه پيامبر را صدا مي زد: «پدر!»

اما آن روز فكر كرد شايد اين كارش هم در نظر خداوند خوب نبوده است. پس تصميم گرفت پيامبر را پدر صدا نكند.

وقتي پدرش را ديد، گفت: يا رسول الله!

اين كار فاطمه چند بار تكرار شد. پيامبر گفت: «فاطمه جان! اين آيه براي تعليم مردم عرب است. آن ها اهل جفا و غفلت هستند، اما براي تو و نسل تو نازل نشده است. تو از مني و من از تو. اگر تو بگويي پدر، قلب من با اين حرف زنده تر مي شود و خدا خشنودتر!» فاطمه شادمان شد.لبخند

تفسير نمونه- نور آيه 63

asemooniii | - يکشنبه 1391/10/17
+ (0) نظر
حكايت اول

بعضي از مردم مدينه، احترام پيامبر (ص) را نگه نمي داشتند، گاهي آن حضرت را با حرف هايشان آزار مي دادند و گاه با رفتار بدشان، قلبش را مي رنجاندند، اما يك كار بين آن ها خيلي زياد شده بود. آن ها هر وقت پيامبر خدا (ص) را مي ديدند، صدايش مي زدند: «يا محمد!» يا مي گفتند: «اي پسر عبدالله!»

يا اسم ها و لقب هاي ديگر ايشان را در حرف هايشان به كار مي بردند. خداوند از اين كار آن ها خشنود نبود، چون پيامبر بزرگ و مهربانش، از بهترين بندگانش به حساب مي آمد.

روزي خداوند آيه اي (1) به پيامبر(ص) وحي كرد. خداوند در آن آيه، به مردم امر كرد كه ديگر پيامبر (ص) را به اسم صدا نزنند، بلكه بگويند: «يا رسول الله!»

فاطمه نگران شد، چون او هميشه پيامبر را صدا مي زد: «پدر!»

اما آن روز فكر كرد شايد اين كارش هم در نظر خداوند خوب نبوده است. پس تصميم گرفت پيامبر را پدر صدا نكند.

وقتي پدرش را ديد، گفت: يا رسول الله!

اين كار فاطمه چند بار تكرار شد. پيامبر گفت: «فاطمه جان! اين آيه براي تعليم مردم عرب است. آن ها اهل جفا و غفلت هستند، اما براي تو و نسل تو نازل نشده است. تو از مني و من از تو. اگر تو بگويي پدر، قلب من با اين حرف زنده تر مي شود و خدا خشنودتر!» فاطمه شادمان شد.لبخند

تفسير نمونه- نور آيه 63

asemooniii | - يکشنبه 1391/10/17
+
منوی اصلی
خانه
پست الکترونیک
آرشیو وبلاگ
عناوین مطالب وبلاگ
موضوعات مطالب
قرآن و پيامبر اكرم (6)
نبوي (5)
حكايت هاي نبي (4)
پيامبر اكرم در نهج البلاغه (4)
روايات نبوي (3)
وقايع و حوادث قرآني-نبوي (3)
در سايه سار جهاد (2)
عطر گل نرگس (1)
معرفي كتاب هاي قرآني-نبوي (1)
اطلاعيه ها (1)
اشعار نبوي (1)
دكلمه، تواشيح و ترانه هاي نبوي (0)
وقايع و حوادث قرآني (0)
معرفي كتاب هاي قرآني (0)
اشعار من (0)
سرآغاز (0)
بدون موضوع (1)
سایر امکانات

 RSS 

POWERED BY
BlogPost.COM

قالب مذهبی

كنگره ملي پيامبر اعظم (ص) بخش رسانه هاي مجازي

IS
&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&volume=100&volumecolor=0xBE7FAB&equalizercolor=0xBE7FAB&theme=violet" />
a href="http://www.peirovan.ir" target="_blank">پُفَکی

امارگیر حرفه ای سایت



تمامی حقوق محفوظ می باشد!

www.HeyatSiyadat.ir

X